• SINDS 1953!
 • Whatsapp: 06-36370070
 • Vaste telefoon: 0546-812000
 • Mobiel: 06-36370070
 • info@spuitapparatuur.com
 • SINDS 1953!
 • Whatsapp: 06-36370070
 • Vaste telefoon: 0546-812000
 • Mobiel: 06-36370070
 • info@spuitapparatuur.com

ASM UNI TIP FINE FINISH

Productnr.: ASM69-FFXXX

€ 45,00
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

De ASM Uni-Tip Fine Finish is een serie spuittips die speciaal zijn ontworpen voor fijne afwerkingen bij verfspuittoepassingen. Ze bieden gebruikers de mogelijkheid om een hoogwaardige, gladde afwerking te creëren met een uitstekende verneveling van de verf. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van de ASM Uni-Tip Fine Finish:


 1. Verstelbaar spuitpatroon: De Uni-Tip Fine Finish-tips hebben een verstelbaar spuitpatroon, waardoor gebruikers de breedte van het spuitpatroon kunnen aanpassen. Dit stelt hen in staat om zowel brede als smalle patronen te creëren, afhankelijk van de vereisten van het project.

 2. Fijne afwerking: De Uni-Tip Fine Finish-tips zijn speciaal ontworpen om een fijne nevel van verf te produceren, wat resulteert in een gladde en gelijkmatige afwerking. Dit is ideaal voor toepassingen waarbij een professionele afwerking vereist is, zoals het schilderen van meubels, kasten, deuren, trimwerk en andere fijne oppervlakken.

 3. Eenvoudige installatie en vervanging: De Uni-Tip Fine Finish-tips zijn eenvoudig te installeren op compatibele spuitpistolen en kunnen snel worden vervangen wanneer dat nodig is. Dit maakt het proces van het aanpassen van het spuitpatroon of het overschakelen naar een andere maat tip snel en efficiënt.

 4. Breed scala aan maten: De Uni-Tip Fine Finish-serie biedt een breed scala aan maten om aan verschillende spuitbehoeften te voldoen. Van zeer fijne afwerkingen tot het aanbrengen van dunne laklagen, er is een Uni-Tip Fine Finish beschikbaar voor diverse fijnspuittoepassingen.

 5. Compatibiliteit: De Uni-Tip Fine Finish-tips zijn compatibel met een verscheidenheid aan spuitpistolen en verfspuitsystemen op de markt. Dit zorgt voor flexibiliteit en maakt het gemakkelijk om de Uni-Tip Fine Finish-tips te integreren in bestaande spuitapparatuur.

De ASM Uni-Tip Fine Finish is een uitstekende keuze voor professionals in de verf- en coatings industrie die streven naar een superieure fijne afwerking. Met hun verstelbaar spuitpatroon en fijne nevelproductie bieden ze gebruikers de precisie en kwaliteit die nodig is voor veeleisende verfspuittoepassingen waar een perfecte afwerking vereist is.