• SINDS 1953!
  • Whatsapp: 06-36370070
  • Vaste telefoon: 0546-812000
  • Mobiel: 06-36370070
  • info@spuitapparatuur.com
  • SINDS 1953!
  • Whatsapp: 06-36370070
  • Vaste telefoon: 0546-812000
  • Mobiel: 06-36370070
  • info@spuitapparatuur.com

Op de afbeelding links ziet u onze lakspuitinstallatie Paint Spraymaster 4000 in verrijdbare uitvoering .

Een degelijke professionele airless en niet vergelijkbaar met die goedkope plastic apparaten uit de bouwmarkt waarbij het merk het beste doet vermoeden .

Met een maximum opbrengst van 2,5 ltr/min. is deze membraanpomp geschikt voor het spuiten van de meeste laksoorten, primer, spuitplamuur, houtveredelingsproducten, blanke lak tot en met synthetische muurverf maar daarvoor kunt u beter voor ons type 10000 kiezen.

Omdat het bij lakspuiten meestal om kleinere hoeveelheden verf gaat is gekozen voor een bovenbeker met een inhoud van 6 liter, maar in plaats daarvan kunt u ook kiezen voor een flexibel aanzuigsysteem met aanzuigfilter en retourslang waarmee de verf direct uit de originele verfbus opgezogen kan worden.

In de standaard uitvoering zoals afgebeeld wordt de installatie compleet geleverd met een hoge druk slang van 10 meter en airless pistool met houder voor omkeertip naar keuze.

In de uitvoering zoals afgebeeld is de installatie nu voor een aantrekkelijke prijs leverbaar.

Als importeur van de Paint Spraymaster airless membraanpompen bieden wij u het voordeel

om rechtstreeks met gereduceerde prijzen bij ons te kunnen kopen.

In overleg kan van de samenstelling, slanglengte enz. worden afgeweken.

Er zijn ook Fine Finish sproeiers leverbaar.

in een lichte draagbare uitvoering leverbaar. Een en ander is normaal in voorraad.

Wij zullen u graag van advies dienen. Wij beschikken over een eigen servicedienst.

Op de afbeelding rechts ziet u de universele airless spuitinstallatie type Paint Spraymaster 10000.

Met een maximum opbrengst van 6,5 liter per minuut is deze membraanpomp geschikt voor het spuiten van alle gangbare laksoorten, synthetische muurverf, latex enz.

De pomp is verrijdbaar en standaard voorzien van een dikke aanzuigset voor het verwerken van muurverf direct uit de originele verfbus.

Verder is de installatie compleet en voorzien van 15 meter hoge druk slang en airless pistool met houder voor een omkeersproeier naar keuze.

De installatie is nu voor een aantrekkelijke prijs leverbaar. Als importeur van de Paint Spraymaster airless membraanpompen bieden wij u het voordeel om rechtstreeks met gereduceerde prijzen bij ons te kunnen kopen.

In overleg zijn verschillende variaties aan te brengen waarbij gedacht kan worden aan een aanzuigset voor lakdoeleinden, een bovenbeker van 6 liter of een bovenbak van 30 liter. Ook de slanglengte kan aan uw wensen worden aangepast.

Een en ander is uit voorraad leverbaar. Wij zullen u daarbij graag van advies dienen.

Wij beschikken over een eigen servicedienst.

PAINT SPRAYMASTER ELECTR. MEMBRAANPOMP SM4000, VERRIJDBAAR MET BOVENBEKER IN AIRCOAT UITVOERING.

Met een maximum opbrengst van 2,5 liter/minuut is deze installatie geschikt voor het spuiten van de meeste laksoorten.

In de nieuwbouw wordt deze samenstelling vaak gebruikt voor het spuiten van trappen en kozijnen.

In onze standaard samenstelling wordt de installatie geleverd met een 6 liter bovenbeker, een slangenset met beschermhoes van 15 meter met daarop een

Wagner Aircoat pistool type GM4600AC.

Zoals u bekend zal zijn heeft een Aircoat pistool ook perslucht nodig. Om de installatie geheel compleet en bedrijfsklaar uit te voeren leveren wij daarvoor een passende compressor zoals afgebeeld.

Wij leveren deze installatie voor een aantrekkelijke prijs. Als importeur van de Paint Spraymaster airless membraanpompen bieden wij u het voordeel om rechtstreeks met gereduceerde prijzen bij ons te kunnen kopen.