Reinigingsmiddelen
 

Voor het reinigen van uw vervuilde spuitapparatuur en spuitruimte hebben wij de beschikking over enkele hulpmiddelen zoals: doosje met 12 st. reinigingsnaalden voor het doorprikken van airless sproeiers. 

Voor de zgn. omkeersproeiers zullen deze naaldjes niet nodig zijn, omdat het systeem van een omkeersproeier zelf voor het ontstoppen zorgt, maar bij de Aircoat sproeiers des te meer. 

Setje met 7 stuks kleine reinigingsborsteltjes en een setje  schraap pennetjes. 

Setje met 5 stuks iets grotere reinigingsborsteltjes met enkele pennetjes en een doosje vet voor het smeren van de naald van het spuitpistool.

Voor het oplossen en ontdoen van oude verfresten op spuitpistolen en onderdelen daarvan, hebben wij zeer goede resultaten met een agressief vloeibaar afbijtmiddel.

Dit middel wordt geleverd in 10 en 25 literverpakking, en dient afgesloten gebruikt te worden. Het onderdeel behoeft slechts enkele uren ondergedompeld te worden en kan daarna worden afgespoeld ofwel schoon geblazen worden. Bovengenoemde borsteltjes kunnen hier ook mee gereinigd worden. In het algemeen zijn hiervoor de geldende voorschriften te hanteren .

Voor het onderhoud en reinigen van uw vervuilde spuitruimte hebben wij de beschikking over enkele hulpmiddelen.

Voor het reinigen van gladde muren in de spuitcabine of verwijderen van overtollige verf van de spuitwand kan het gebruik van z.g. Striplak een goede dienst bewijzen.

Dit product wordt met de kwast of de spuit aangebracht en kan er daarna weer eenvoudig vanaf getrokken worden waarmee gelijktijdig de vervuiling mee komt en samen afgevoerd kan worden. 

Bij het spuiten voor een spuitwand komt er veel spuitnevel op de vloer terecht. Na verloop van tijd koekt dit aan en vormt dan een dikke laag die slecht verwijderd kan worden.

Wij kunnen daarvoor stevig afdekpapier op rol leveren met een breedte van 150 cm.

Na enige tijd kan de overtollige verf samen met het papier eenvoudig worden verwijderd en afgevoerd. Om de prijs hoeft u het niet te laten, die bedraagt slechts ± 28 cent per vierkante meter.

Voor de producten direct bestellen in onze webshop, klikt u hier